Home BDO/WDF Hoofdnieuws Toon Greebe pakt de titel Winmau Polish Open, Bastiaansen runner-up

Toon Greebe pakt de titel Winmau Polish Open, Bastiaansen runner-up

Als opwarming van het Winmau Polish Open wist vrijdag de succes tandem Danny van Trijp en Mitchell Schukkmann het toernooi te winnen. In de koppel finale wisten de Nederlanders af te rekenen met Molyneux/ Rumble. Bij de dames wonnen Markowska/ Podgórska nadat ze met 4-0 afrekenden Słowikowska/ Głowacka.

Op zaterdag het single toernooi van het Winmau Polish Open waar bij de junioren Daan Bastiaansen de finale wist te halen. Bastiaansen verloor de finale met 3-4 van Leighton Bennett.

Zowel Bastiaansen als Leighton Bennett deden ook mee bij de senioren, Bastiaansen kwam tot de laatste 16. Bennett kwam tot de laatste vier waar Greebe met 5-4 de betere was.

In het herentoernooi heeft Brabander Toon Greebe de Poolse titel gepakt. Greebe nam het op tegen de Pool Sebastian Steyer. Greebe was scorend absoluut heer en meester. Helaas liet de Nederlander veel liggen op de dubbel, maar hij wist zich met goed scoren in een luxe positie te manoeuvreren. Greebe won uiteindelijk met 6-3 van Steyer om de titel mee naar Nederland te nemen.

Herenfinale
Toon Greebe (26,22) 6-3 (23,61) Sebastian Steyer
Damesfinale
Stefanie Rennoch (18,57) 4-5 (17,31) Fie Skinnes
Juniorenfinale
Daan Bastiaansen (24,69) 3-4 (25,43) Leighton Bennett
Meisjesfinale
Nicol Melicharova (14,95) 3-4 (16,01) Anna Votavova