Home BDO/WDF Hoofdnieuws Toon Greebe vastbesloten: “WK halen gaat lukken, dat weet ik zeker”

Toon Greebe vastbesloten: “WK halen gaat lukken, dat weet ik zeker”

Vorige week kende Toon Greebe een nagenoeg perfect weekend met twee finales in Polen en de winst van het Open Polen. De Bosschenaar is dan ook vol vertrouwen dat hij zijn uiteindelijk doel zal halen en dat is om als eerste eenbenige darter het WK te halen.

Tegenover Omroep Brabant blikt hij nu terug op dit weekend en spreekt hij over zijn ultieme doel.

Greebe: “Wat was dat vet. Het is zonder twijfel mijn grootste titel. Heel speciaal. Voor mijn amputatie had ik nog nooit zo’n groot toernooi gewonnen. Het voelt nu alsof ik de rotperiode echt achter me heb gelaten.”

Geniet met deze beelden nogmaals van het beslissende moment waarop Toon Greebe zijn grootste titel binnenhaalde.

De Bosschenaar blijft dan ook vastbesloten om zich te plaatsen voor het PDC WK of de BDO Lakeside.

“Dat wil ik nog steeds. Ik doe er alles voor en ben constant met darten bezig. Maar lukt het dit jaar niet, dan proberen we het volgend jaar weer. Maar het gaat gebeuren, dat weet ik zeker.”

De kansen hierop zijn sinds vorig weekend wat groter geworden omdat hij hierdoor een extra kans heeft gecreëerd om zich te plaatsen voor de Lakeside 2020.

“Doordat ik de Polish Open heb gewonnen, mag ik in oktober meedoen aan de Winmau Masters. Als ik daar ga gooien, mag ik weer meedoen aan het kwalificatietoernooi voor Lakeside. Dus het kan nog zeker, ja,” besluit de 30-jarige Bosschenaar.

Voor het volledig interview met Toon Greebe verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van Omroep Brabant.