Top Of Ghent Belgen Bonné en Michels pakken de heren koppel titel WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Top Of Ghent Belgen Bonné en Michels pakken de heren koppel titel

Top Of Ghent Belgen Bonné en Michels pakken de heren koppel titel

Het Top Of Ghent start vandaag met de laatste dag wat traditioneel de dag van de koppels is. Met de mixkoppels is inmiddels gestart hierna volgen de heren en dames koppels. De podium wedstrijden komen vandaag vanaf 15:45 uur. Gisteren konden we hoe Veerle Hamelink en Colin Roelofs de titels wisten te pakken. Bij de senioren waren Aileen de Graaf en Joppe Bakens runners-up. De titels gingen naar de Engelse Fallon Sherrock en Scott Mitchell.

De Belgen Wim Bonné en Donie Michels hebben het koppel toernooi in Gent gewonnen, met 5-4 waren ze te sterk voor Alan Norris en Jamie Hughes. Jeffrey de Graaf en Wesley Harms waren het beste Nederlandse duo, ze verloren bij de laatste vier van de runnurs-up. Bij de dames ging de titel naar het koppel Rachel Brooks / Maggie Sutton. Het Belgische koppel Kathy Geeraerts/Peggy van Ballaert kam tot de halve finale waarin ze verloren van de runners-up. Anneke Kuijten kam eveneens tot de laatste vier samen met Dee Bateman.

Het mixkoppel toernooi ging naar Casey Gallagher en Pip Blackwell.

Heren koppels:
Alan Norris / Jamie Hughes - Wim Bonné / Donie Michels 4-5

Dames koppels:
Paula Jacklin / Zoe Jones - Rachel Brooks / Maggie Sutton 3-4

Mix koppels:
Casey Gallagher / Pip Blackwell - Fallon Sherrock / Josh Mcarthy 5-3

Uitslagen mixkoppel, klik hier.
Uitslagen herenkoppel, klik hier.
Uitslagen dameskoppel, klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws