Van Tergouw moet zijn dart carrière noodgedwongen op een laag pitje zetten WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Van Tergouw moet zijn dart carrière noodgedwongen op een laag pitje zetten

Van Tergouw moet zijn dart carrière noodgedwongen op een laag pitje zetten

Tijdens de Dutch Open eerder dit jaar in Assen wist Justin van Tergouw nog samen met Martijn Kleermaker de koppelfinale te halen. De dag na het koppel knock-out toernooi moest Van Tergouw zich terugtrekken uit het single toernooi door fysieke ongemakken.

Via zijn Facebook pagina is naar buiten gekomen dat de jonge Utrechtenaar nog altijd kampt met fysieke problemen en zelfs langere tijd niet of weinig in actie zal komen.

De 18-jarige wist back to back de Winmau World masters, de Finder Darts Masters en het BDO World Championship youth op zijn naam te schrijven. De wereld lag open voor Van Tergouw die helaas te maken kreeg met fysieke ongemakken en zoals inmiddels bekend nog een tijdje op nieuw succes zal moeten wachten.

Na problemen met zijn schouder is het nu de rug die roet in het eten gooit, Van Tergouw zal in het KNVB Medisch Centrum in Zeist een intensief revalidatie/trainingsprogramma gaan volgen.

We wensen Justin veel beterschap en hopen hem spoedig weer aan de oche te mogen begroeten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws