Veenstra, De Graaf en Prins bereiken L8 op England National Singles WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Veenstra, De Graaf en Prins bereiken L8 op England National Singles

Veenstra, De Graaf en Prins bereiken L8 op England National Singles

Naast het England Open, wordt er in dit weekend bij de BDO ook het England National Singles gespeeld. Op dit toernooi kwamen ook Nederlanders en Belgen in actie.

Op het heren toernooi mocht voormalig Lakeside halve finalist Richard Veenstra zich de beste Nederlander noemen. De darter uit Ossenzijl bereikte de kwartfinale waar Paul Harvey met 5-3 te sterk was. Jimmy Hendriks en de Belgen Geert de Vos en Sven Verdonck strandden bij de laatste 32.

Paul Harvey, Gary Robson, voormalig Lakeside kampioen Scott Mitchell en Dennis Harbour zijn de halve finalisten op het England National Singles heren toernooi.

Ook op het dames toernooi kwamen Nederlanders tot de laatste acht. Aileen de Graaf en Sharon Prins verloren in de kwartfinale van respectievelijk Lorraine Winstanley en Deta Hedman. Anneke Kuijten kwam tot de laatste 16 waar zij in een Nederlands onderonsje met 4-1 verloor van landgenote Sharon Prins. Danielle Ijpelaar verloor bij de laatste 32 met een whitewash van voormalig Lakeside finaliste Fallon Sherlock.

Deta Hedman, Fallon Sherrock, Lorraine Winstanley en Lisa Ashton hebben een plek opgeëist bij de laatste vier op het England National Singles dames toernooi.

De halve finales en finale worden zondag gespeeld. Voor alle uitslagen van het England National Singles, zie onderstaande links:
Heren toernooi
Dames toernooi

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws