Vernieuwing BDO is uitgesteld na overweldigende interesse WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vernieuwing BDO is uitgesteld na overweldigende interesse

Vernieuwing BDO is uitgesteld na overweldigende interesse

De BDO gaf aan dat er later op de dag, passend bij de vernieuwing van de bond, een nieuwe website gelanceerd zou worden. Hierop zou tevens de 2019-agenda worden weergegeven.

Enkele uren later verscheen de website ook daadwerkelijk online, maar lang heeft hij het niet volgehouden. Vanwege een overweldigend aantal bezoekers is er enkele minuten later noodgedwongen weer overgestapt op de oude website.

"Vanwege het grote verkeer dat we op onze website te verwerken hebben is er extra onderhoud nodig zodat we het aantal bezoekers kunnen verwerken. We zijn hard aan het werk om dit voor elkaar te krijgen en melden het zodra de nieuwe website weer online kan," aldus de BDO.

Inmiddels dateert dit bericht alweer van woensdag 12 september en is de nieuwe website met bijbehorende 2019-agenda nog steeds niet online.

Update: Op de huidige website wordt de 2019-agenda nog niet getoond, maar het aanpassen van de URL brengt je wel op de agenda van volgend jaar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws