Vervloet, van Ballaert, Coenderaerts en Bracke winnen in Stasegem WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vervloet, van Ballaert, Coenderaerts en Bracke winnen in Stasegem

Vervloet, van Ballaert, Coenderaerts en Bracke winnen in Stasegem

Dit weekend werd er het 2de BDB-toernooi gespeeld in Stasegem. Enkele toppers waren niet aanwezig aangezien zij op het EK zaten in Antalya, Turkije. Bij de heren kregen we een verrasssende winnaar, Bjorn Vervloet die de finale won van Dennis Piepers met 5-2. In de halve finale won Bjorn met 4-2 van Michaux Thierry en Dennis met 4-1 van Van Den Bergh Dimitri. De B-ronde werd gewonnen door Cetin Dogu na een 3-2 winst op Willy Coenderaerts.

Bij de dames won Peggy van Ballaert de finale met 4-1 van Cetin Can Ayca. In de halve finale won Peggy met 3-2 van Cindy van Den Borre en Ayca met 3-1 van Wendy Cender. De B-ronde werd gewonnen door Shirley Galliaert na 3-1 winst Eveline van Vanrenterghem.

Bij de jongens won Bryan Coenderaerts van Wesley Vandevoorde. Bij de meisjes won Sharon Bracke van Bauwke Verreydt en Damon Beheydt van broer Dayton Beheydt bij de aspiranten.

Klik hier voor de uitslagen en klik hier voor de rankingstand.

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws