Home BDO/WDF Hoofdnieuws Vicky ‘The Antwerp Lightning’ Pruim als ambassadrice verbonden aan LUDO’s

Vicky ‘The Antwerp Lightning’ Pruim als ambassadrice verbonden aan LUDO’s

2018-08-05 Winmau Belgium Masters

Vicky Pruim is al jaren woonachtig in het Zweedse Malmö. Desalniettemin is de 44-jarige Vicky, zoals haar bijnaam luidt, een bekende naam in de internationale dartsgeschiedenis van België. Al in 1990 stond de Belgische in de finale van de WDF Europe Cup. In 1999 kwam ze tot de laatste 16 van de WDF World Cup en de laatste acht van de World Masters. De Dutch Open won Pruim in 2001 en een jaar later kwam de Antwerp Lightning, zoals haar bijnaam luidt, tot de laatste vier van de BDO World Darts Championship destijds verloor ze van Golden Girl Trina Gulliver.

Zondag werd tijdens de Winmau Belgium Masters bekend dat Vicky Pruim ook de jeugd een warm hart toedraagt. De Antwerp Lightning zal vanaf heden ambassadrice zijn van LUDO’s. LUDO’s staat voor Living Ultimate Dreams Organisation School en houdt zich bezig met de talenten van de dartsport. Ludo’s is een begrip in België en daarbuiten, middels de rankings bieden ze mogelijkheden voor de jeugd om zich te ontwikkelen en deel te nemen aan de majors voor de jeugd in Engeland. 

Naast Pruim heeft ook Kim Huybrechts zich verbonden aan LUDO’s, Huybrechts is bestuurslid. Voorzitter is Thierry Gellinck (uiterst links op de foto) en Freddy Snyders (uiterst rechts op de foto) is de penningmeester, ook op de foto Chris Stevens die ondersteunend lid is van LUDO’s.

Kijk op de website van LUDO’s voor meer info en natuurlijk de toernooien die ze organiseren voor de jeugd en senioren.