Home BDO/WDF Hoofdnieuws Voorzitter BDO: “Het liefst zou ik de World Darts Trophy annuleren”

Voorzitter BDO: “Het liefst zou ik de World Darts Trophy annuleren”

BDO voorzitter Des Jacklin

Op 30 augustus en 1 september zou de BDO World Darts Trophy worden gespeeld alleen is tot op de dag van vandaag nog altijd geen locatie bekend gemaakt.

Inmiddels heeft Des Jacklin, voorzitter van de BDO, een brief verstuurd aan alle Counties en daarin stonden enkele opmerkelijke uitspraken.

“Ik heb het advies gekregen om het volgende niet hardop te zeggen omdat sommigen het zullen zien als een aanval op de BDO. Maar iedereen weet dat het niet in mij zit om het in de doofpot te stoppen en dus zeg ik het nu hardop.”

“Het liefst zou ik de World Darts Trophy annuleren maar vanwege contracten met Eurosport moeten we de Lakeside, World Masters en World Darts Trophy laten doorgaan. Ik ben er niet blij mee vanwege de problemen met de WDT maar vanwege de afgesloten contracten kan ik het niet cancelen.”

“Het goede nieuws is echter dat ik een mondelinge overeenkomst heb met een locatie voor alle majors en open toernooien maar ik weiger om dit bekend te maken zolang het contract nog niet officieel is getekend.”

“Ik realiseer mij dat we enkele spelers dreigen te verliezen voor de aanstaande editie van de World Darts Trophy maar ik ben hier om een bedrijf te runnen en niet om individuele spelers tevreden te houden met een oplossing voor de korte termijn.”

“Ik ben hoopvol dat ik mijn volgende aankondiging een 3-jarige deal bekend kan maken. Dat is waar we het hele jaar al naartoe aan het werken zijn,” aldus Des Jacklin.

Update: Nieuwe locatie World Darts Trophy is nu eindelijk bekend gemaakt

Van 20 tot en met 28 juli wordt bij de PDC de World Matchplay gespeeld en je maakt gratis kans op leuke prijzen met onze Dartpoule.