Home BDO/WDF Hoofdnieuws WDDA Winmau World Cup Darts is te volgen via livestream

WDDA Winmau World Cup Darts is te volgen via livestream

Het officiële ‘WDDA Winmau World Cup Darts’ zal aankomend weekend plaatsvinden van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari 2019. Dit WK voor paradarters wordt georganiseerd door ‘G Darts Belgium’.

Op vrijdag zal een open opwarmtoernooi plaatsvinden waaraan alle paradarters deel kunnen nemen. Op zaterdag vindt het teamevenement plaats en op zondag is er opnieuw een singlestoernooi met aparte categorieën voor rolstoelers en overige paradarters.

Nederland zal vertegenwoordigd worden door Michelovic van Velzen, Arie van der Rassel, Kees van Wielink en Anton van Hemert. Zij treffen in de poule Engeland A (waar onder andere de Dutch Open runner-up Matt Doe bij zit) en Zuid-Afrika. 

België A wat bestaat uit Vincent d’Hondt, Serge van Belle, Jackie Goethals en Bernard Martens zit in de poule met Duitsland B, Europa (bestaande uit de Hongaar Miklos Jozsef en drie Fransen) en Engeland B.

België B wat bestaat uit Frederick Maertens, Jurgen Vercammen, Hendrik Vantoornhout, Michael van Orshoven zit in de poule met Wales en Denemarken met onder andere Jesper Andersen.

De laatste poule wordt gevormd door Rusland, Rest of the World (met spelers uit onder andere Nieuw-Zeeland, VS en Mongolië) en Duitsland A.

Op zaterdag en zondag zal het toernooi te volgen zijn via deze livestream.
Uitzending via het NDB Youtube Kanaal, Winmau TV en ook op Eleven Sports in België (voor de eerste keer in de geschiedenis dat een Belgische sportzender een Belgisch Darttoernooi uitzend)

Loting WDDA World Cup
Poule A
Duitsland B
Europa
België A
Engeland B 

Poule B
Engeland A
Zuid-Afrika
Nederland

Poule C
Rusland
Rest of the World
Duitsland A

Poule D
Wales
Denemarken
België B