Home BDO/WDF Hoofdnieuws Van der Velde en Luke van der Kwast pakken brons op WDF...

Van der Velde en Luke van der Kwast pakken brons op WDF World Cup 2019

Vandaag ging de WDF World Cup verder met de tweede speeldag. Bij de dames singles hebben Mikuru Suzuki en Deta Hedman zich geplaatst. De beste Nederlandse dame van de dag was Anita van der Velde met een plek bij de laatste 32. Vanessa Zuidema en Marjolein Noijens reikten beiden tot de laatste 64 en voor Anca Zijlstra viel het doek bij de laatste 256.

Uitslagen dames singles

Lerena Rietbergen is eerste geworden in haar poule en voor Rosanne van der Velde stond er aan het eind van de dag een derde plek achter haar naam in de poulefase. Uiteindelijk kwam Rietbergen in de kwartfinale net tekort en daarmee greep ze net naast een medaille.

Uitslagen meisjes singles

Jurjen van der Velde en Luke van der Kwast werden 2e in hun poule van het junioren koppeltoernooi. Uiteindelijk kwamen ze in de halve finale uit tegen Engeland en dus moesten ze genoegen nemen met een bronzen plak.

Uitslagen jongens koppels

Het Nederlands herenteam kwam door de poulefase heen en mocht vervolgens een duel bij de laatste 32 spelen tegen Canada. Deze wonnen ze met 9-5 en dus gaan ze door naar vrijdag wanneer de overige teamwedstrijden worden gespeeld tot en met de halve finale.

Uitslagen heren team 

Verschillende wedstrijden waren weer live te volgen via onderstaande livestream.

Om het toernooi goed te volgen brengen we hieronder een aantal handige links en live updates namens de Nederlandse Darts Bond.

Livestream
Live scorecenter
Uitslagen


Alle tweets