Home BDO/WDF Hoofdnieuws Nederlanders stranden in de halve finale op WDF World Cup

Nederlanders stranden in de halve finale op WDF World Cup

Vandaag werd de dag in Roemenië gestart met de heren koppels en de jongens singles en een uur later gingen ook het dames team en de meisjes koppels van start gaan.

Bij de heren koppels wisten zowel Kleermaker en Landman als Sparidaans en Peters te reiken tot de halve finales. Deze werd echter met 5-4 en 5-3 verloren en dus pakten de heren allemaal brons en lopen de finale net mis.

Uitslagen heren koppels

Bij de jongens singles zagen we Jurjen van der Velde strijdend ten onder gaan in de halve finale. Met 5-3 was Mehdad Seyfi uit Ierland te sterk voor de Nederlander. Luke van der Kwast kwam op zijn beurt niet door de poulefase heen.

Uitslagen jongens singles

Het Nederlands dames team kwam in de poulefase net te kort en eindigde als derde. Hiermee gingen ze niet door naar de knockout fase.

Uitslagen dames teams

Rietbergen en Van der Velde kwamen in het meisjes koppeltoernooi tot de kwartfinale waarin het Engels duo Greaves en Reeves met 4-1 van hen won.

Uitslagen meisjes koppels

Diverse wedstrijden waren weer te volgen via onderstaande livestream.

Om het toernooi goed te volgen brengen we hieronder een aantal handige links en live updates namens de Nederlandse Darts Bond.

Livestream
Live scorecenter
Uitslagen


Alle tweets