Wes Newton via opmerkelijke wijze alsnog naar BDO World Trophy WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Wes Newton via opmerkelijke wijze alsnog naar BDO World Trophy

Wes Newton via opmerkelijke wijze alsnog naar BDO World Trophy

schreven we al dat er mogelijk een ticket klaar ligt voor Wes Newton voor de aanstaande editie van de BDO World Trophy. Inmiddels is bevestigd dat dit inderdaad het geval blijkt te zijn.

Er was namelijk een plek gereserveerd voor een ‘Asian qualifier or Stand-By Unkown’. Deze plek zou worden ingevuld door een speler die zich via een kwalificatietoernooi in Azië zou plaatsen voor deze major van de BDO. Echter blijkt nu wederom dat dit toernooi helemaal niet is gespeeld.

Eind vorig jaar was eenzelfde plek gereserveerd voor de Lakeside maar ook toen werd deze niet gevuld door een qualifier uit Azië omdat dit kwalificatietoernooi niet had plaatsgevonden.

Ook toen was het Wes Newton die zich alsnog via deze opmerkelijke wijze een weg baande naar het WK van de BDO en datzelfde is hem nu dus gelukt voor de BDO World Trophy. Zijn tegenstander in de eerste ronde is Jim Williams.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws