West-Fries Open Darts naar nieuwe locatie en dubbele B status WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

West-Fries Open Darts naar nieuwe locatie en dubbele B status

West-Fries Open Darts naar nieuwe locatie en dubbele B status

Het West-Fries Open Darts zal niet meer in de locatie worden gehouden waar het afgelopen jaren is geweest maar in de nieuwe locatie Sportcentrum Hoorn. Deze locatie is ruimer en dichterbij het centrum dan het Sportcafé Zwaag. Echter neemt de organisatie met pijn in het hart afstand van het Sportcafé Zwaag.

Organisator Cor Smit laat het volgende weten: "Als eerste wil ik heel duidelijk melden dat we zonder de inzet van het sportcafé Zwaag hier niet hadden gestaan. Wij zullen dit dan ook nooit vergeten en dit zeker nooit zomaar achter ons laten. De locatie is super en ondanks dat het allemaal net kon in het Sportcafé Zwaag zijn we hier uitgegroeid."

Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 15 tot en met 17 maart 2019.

Buiten de grote zaal, welke voldoende ruimte bied voor meer dan 64 banen en de paradarts banen, is er ook voldoende ruimte voor de stand zoals die van Crescendo en Datadarts en G-Force. Er zal tevens een aparte VIP ruimte worden gecreëerd.

Het toernooi heeft daarnaast een dubbele B-status ontvangen en het doel van de organisatie is om er in 2020 zelfs een A-status toernooi van te maken.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.wfopendarts.nl en onderstaande poster.

West-Fries Open Darts naar nieuwe locatie en dubbele B status
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws