DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Winmau World Masters 2018 zal gehouden worden in Bridlington Spa | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Winmau World Masters 2018 zal gehouden worden in Bridlington Spa

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔09.juli 2018 11:04:03
Winmau World Masters 2018 zal gehouden worden in Bridlington Spa

Van 4 tot 7 oktober 2018 zal de 45e editie van de Winmau World Masters plaatsvinden in de Bridlington Spa. De Winmau World Masters is dan ook de oudste dartsmajor. Een dag eerder zullen de Lakeside play-offs zoals traditioneel het geval is in dezelfde locatie gehouden worden. 

Zoals ieder jaar zal er gestreden worden in vijf categorieën: heren, dames, jongens, meiden en paradarters/WDDA. Er zal gestreden worden via vloerwedstrijden om een plek op het podium op de finaledag zondag 7 oktober te bemachtigen.

Zestien heren en acht dames zullen zich echter direct weten te plaatsen voor de finaledag. Wie dit zijn zal op 9 september bekend worden. Op dit moment zijn Richard Veenstra, Wesley Harms en Willem Mandigers die allen in de top 10 hard op weg naar seeding. Chris Landman en Derk Telnekes staan op dit moment ook aan de goede kant van de streep, terwijl Andy Baetens en Jeffrey Sparidaans er momenteel net buiten vallen. Bij de dames maken Aileen de Graaf en Sharon Prins als huidige nummer 3 en 7 een goede kans op seeding. Anca Zijlstra bezet momenteel een elfde plek.

Ook bij de paradarters is er sprake van seeding. Ricardo Hermans en Arie van der Rassel hebben zich via de NDB-ranking verzekerd van seeding voor de Winmau World Masters. Vincent d’Hondt deed dit via de Belgische ranking.

De kaartverkoop zal binnenkort van start gaan via de website van de Bridlington Spa.

 

 

  

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

17 Jul -Inschrijven voor het One80 Luxemburg Open kan nog tot 20 juli

15 Jul -Open Zeeland 2018: treedt jij in de voetsporen van profdarters?

10 Jul -Programma Winmau World Masters: 5 dagen darten op een rij

09 Jul -Winmau World Masters 2018 zal gehouden worden in Bridlington Spa

08 Jul -Welsh Masters gewonnen door Fallon Sherrock en Dave Parletti