Winst voor Aileen de Graaf en Marvin van Velzen bij het Open Polen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Winst voor Aileen de Graaf en Marvin van Velzen bij het Open Polen

Winst voor Aileen de Graaf en Marvin van Velzen bij het Open Polen

Vandaag werden de singles bij de Polish Open gespeeld in het Poolse Police. Bij zowel de jongens als de dames was er Nederlands succes. De jongensfinale ging tussen de twee Nederlanders Marvin van Velzen en Gijsbert van Malsen. Van Velzen wist de finale met 4-2 te winnen. Bij de dames speelde Aileen de Graaf in de finale tegen de Poolse Karolina Podgórska. De Poolse kwam 1-0 voor maar Aileen pakte de voorsprong over en liep uit naar 4-2. Podgórksa wist nog terug te komen tot 4-4 maar in de beslissende leg trok Aileen aan het langste eind.

Bij de meisjes ging de titel naar Ksenia Kloschek, die in de finale won van Anna Votavova. Bij de heren was Krzysztof Ratajski de winnaar: in de finale versloeg hij Kyle McKinstry, die gisteren in de koppels ook al verliezend finalist was, met 6-4. Bij de heren kwam Toon Greebe tot de kwartfinale, waar Kyle McKinstry in een beslissende zevende leg te sterk bleek.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws