Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oranjebar 25 September Open

4 september @ 20:00

Dartend Nederland in mineur maar de Oranjebar gaat gewoon door; vrijdag 25 september aanstaande wordt wederom een dartevent georganiseerd. Het Oranjebar 25 September Open biedt maximaal 40 deelnemers kans op 1e prijs van €200,=.

Nadat eerder deze week de NDB het door veel dartbonden gevolgden advies gaf om alle competities uit te stellen tot 01 januari 2021 begint het er op te lijken dat de liefhebbers van de dartsport flink moeite zullen moeten doen om hobby uit te kunnen oefenen.

De Oranjebar in Mariahout blijft echter proberen om, naast haar eigen spelers, ook de liefhebbers uit de rest van Nederland en België de gelegenheid te bieden om zoveel mogelijk te trainen en te spelen zodat men zich in vorm kan proberen te houden in een gezellige omgeving.

Op vrijdag 25 september aanstaande zal het Oranjebar September Open worden gespeeld met maximaal 40 dartspelers. Zij kunnen de strijd aan binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=. Steen Darts zal gedurende deze avond de organisatie in handen nemen.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

Gegevens

Datum:
4 september
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Oranjebar
Telefoon:
0499 - 42 20 39
E-mail:
info@oranjebar.nl
Site:
http://www.oranjebar.nl

Locatie

Oranjebar
Oranjeplein 7
Mariahout, Noord-Brabant 5738 AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0499 - 42 20 39
Site:
http://www.oranjebar.nl