Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Single HighRoller in Amsterdam

27 september

Mydartstraining organiseert in samenwerking met speellocatie Bij8eraf te Amsterdam, Slimmeweg 8a, een HighRoller dartsweekend. Aanmelden voor de toernooien op of vrijdag 25 september of op zondag 27 september gaat middels een whatsapp bericht naar 06-48250458 met daarin vermeld je naam & e-mailadres. Beide toernooien zijn open voor een ieder die het leuk vind om competitief te darten. Op donderdag 24 september is er een open-kwalificatietoernooi Bij8eraf voor een ieder die wilt proberen zich te plaatsen voor slechts €5. Er kan bij de speelgelegenheid gratis voor de deur worden geparkeerd. 

DONDERDAG 24 SEPTEMBER KWALIFICATIE HIGHROLLER
Aanstaande donderdag, 24 september 2020, organiseert Mydartstraining een HighRoller kwalificatie voor een ieder die mee wilt doen aan de HighRoller op zondag 27 september in Amsterdam. Dit is een kans voor een ieder die zich wilt plaatsen voor slechts €5,-.  Aanstaande donderdag wordt er gestart om 20.45 uur en is inschrijven mogelijk tot en met 20.30 uur op locatie. 

Tijdens deze kwalificatieavond zal Mydartstraining 4 tickets gegarandeerd weggeven. Dit houdt in dat je als speler van het toernooi de halve finale moet halen om een ticket voor aanstaande zondag te bemachtigen. Mochten er meer dan 20 deelnemers op afkomen worden er meer tickets weggegeven. 

VRIJDAG 25 SEPTEMBER HIGHROLLER KOPPEL 701

Vrijdag 25 september zal er een uniek HighRoller koppel toernooi worden georganiseerd. Het inschrijfgeld bedraagt €30 per koppel. Er is een maximum voor 24 koppels deze avond, vooraanmelden dient te gebeuren middels een whatsapp bericht naar bovenstaand nummer. Bij een vol toernooi zal er worden gestreden om een hoofdprijs van €300,-. Inschrijfgeld dient pas op de avond zelf, aan de wedstrijdtafel te worden afgerekend! 

ZONDAG 27 SEPTEMBER HIGHROLLER SINGEL 501

Het inschrijfgeld op aanstaande zondag bedraagt €25. Het toernooi start om 14.30 uur en er zal in de poules direct met best of 7 Legs worden gestart. Wil je zondag een zeer competitief toernooi spelen in deze saaie tijd, kan je je vooraanmelden door een whatsapp bericht te sturen. Inschrijven is op de dag zelf mogelijk tot 14.00 uur. 

De capaciteit voor aanstaande zondag staat op 48 deelnemers. Bij een vol toernooi wordt er voor een hoofdprijs van €300,- gegooid. Mocht het niet vol zijn zal het toernooi worden omgezet tot een unieke money-darts. Het format zal vanaf het begin lang zijn en het beloofd een toernooi op hoog niveau te worden! 

Deze week volop dartsactie Bij8eraf in Amsterdam. Heb jij het competitieve darten gemist? Dan is dit het weekend waar je kan gooien tijdens dit uniek dartstoernooi van Mydartstraining. Tijdens de singels worden alle persoonlijke resultaten opgeslagen en kan je je prestaties terugkijken via de database op de www.mydartstraining.com.

Gegevens

Datum:
27 september
Evenement Categorie:
Website:
https://mydartstraining.com/

Locatie

Bij8eraf
Slimmeweg 8a
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps