Home Paradarts World Cup 2019

  Paradarts World Cup 2019

  Evenement

  Titel: Paradarts World Cup 2019
  Wanneer: vrijdag 22 februari 19 - zondag 24 februari 19
  Toernooi begint om 00:00
  Zaal open om
  Categorie: Toernooien Belgie


  Omschrijving

  Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er een echte World Cup gehouden worden voor darters met een beperking. De groep paradarters groeit bijzonder snel, steeds vaker vinden paradarters hun weg naar de diverse toernooien. Tijdens het Open België en Antwerp Open wordt er dit jaar al voor de derde keer gestreden om de titel in het paradarts toernooi. Ook de Dutch Open, West-Fries Open en German Open hadden een toernooi voor paradarters. Inmiddels zijn de paradarters al niet meer weg te denken tijdens de diverse NDB rankings. Het komende jaar staan er nog meer landen klaar om ook hun kampioenschap te houden.

  In februari 2018 stond Theater aan het Spui in het teken van The Hague Disability Darts Invitational, waar onder het oog van tv-camera’s de paradarters hun eigen internationaal kampioenschap kende.

  Daarom organiseert G-darts Belgium met toestemming van de WDDA (overkoepelend orgaan voor paradarters) de allereerste World Cup! Deze zal gehouden worden van 22 tm 24 februari 2019 in het Belgische Oostende. De belangstelling is inmiddels al groot voor dit evenement. Kort na de bekendmaking was er al belangstelling van landen als Zuid Afrika, Rwanda, Denemarken en Engeland. De organisatie zal er alles aan doen om dit evenement tot een succes te maken wat niet snel vergeten zal worden.

  Er is inmiddels al een prachtig logo ontworpen (met dank aan Stefan van Create4.NL) en de eerste uitnodigingen zijn verstuurd. Er wordt nu volop achter de schermen gewerkt aan de verdere uitwerking van dit historisch kampioenschap.

  Zodra er meer nieuws is houden wij u op de hoogte. Onderaan de flyer in PDF van de eerste paradarts World Cup.
   
  De organisatie

  Flyer van de World Cup.

   

  Event Details

  Maximum aantal deelnemers:
  Inschrijfgeld:
  Aantal banen:
  Inschrijven via:
  Sluiting:

   

  Prijzengeld

  Totale prijzenpot:
  Eerste prijs heren:
  Eerste prijs dames:
  Eerste prijs koppel:
  Prijzen jeugd: