Willy van de Wiel wint bij De Valk in Dongen, Beijleveld wordt tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Willy van de Wiel wint bij De Valk in Dongen, Beijleveld wordt tweede

Willy van de Wiel wint bij De Valk in Dongen, Beijleveld wordt tweede

Zondag 8 december j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in café de Valk in Dongen. De opkomst was netjes te noemen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single k.o.. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Willy van de Wiel en Jos Rovers werden Ferry Beijleveld en Joey van Vlimmeren finalisten. Mark Bakx en Kevin Laurijsen versloegen in de andere halve finale Maikel van de Ven en Ralph van der Linden. In de finale ging de winst met 4-2 naar Kevin en Mark.
De finale in de verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Corné van Mastrigt en Peter van Gils tegen Maikel van Helden en Mark van de Muisenberg. De hoogste uitworp ging naar Paul van Beers met 100.

Hierna gingen de singles van start. Ferry Beijleveld ging naar zijn 2e finale door winst op Ralph van der Linden, Corné van Mastrigt, Ad Timermans en Paul van Beers. Willy van de Wiel werd finalist door Ricardo Geerts, Mark Bakx, Kevin Laurijsen en Maikel van Helden te verslaan. In een goede de finale won Willy met 5-3, Ferry werd dus 2 keer tweede. Corné van Mastrigt won met 4-1 in de finale van de verliezersronde tegen Joey van Vlimmeren. De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 142, Willy had ook nog een 114 uitworp.
Mark van Gils had uitworpen van 130 en 116. Peter van Gils gooide 115 uit en Tim Hoeveaars 108. In totaal werd er 34 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel plaatste er 11. Ferry Beijleveld had er 10, Marjolein Noijens scoorde er 4.
1x 180 voor Danielle IJpelaar, Lorenzo Schmelcher, Kevin Laurijsen, Mark Bakx, Corné van Mastrigt, Jurgen Evers, Yorick Swartenbroek,
Paul van Beers en Joey van Vlimmeren.

De uitslag:
WINNAARS SINGLE - WINNAARS KOPPELS -
1. Willy van de Wiel 1. Mark Bakx – Kevin Laurijsen
2. Ferry Beijleveld 2. Ferry Beijleveld – Joey van Vlimmeren
3. Paul van Beers 3. Willy van de Wiel – Jos Rovers
Maikel van Helden Maikel van de Ven – Ralph van der Linden
5. Ad Timmermans
Kevin Laurijsen
Marjolein Noijens
Jos Roovers

Volgende toernooi zondag 22 december, single en koppels.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws