Adverteren

Onderstaande informatie bevat mogelijkheden om te adverteren en/of toernooien te promoten op Dartfreakz.nl.

Vragen? Stel ze gerust via [email protected] en we staan we u graag te woord!

Met een banner en link op een Dartfreakz-pagina zal dit zeker leiden tot meer klanten en dus meer omzet voor uw onderneming. Uw banner en toernooi promotie wordt via Dartfreakz.nl bekeken door dartliefhebbers uit Nederland en België en dit 24 uur per dag in full color.

Waarom geld uitgeven aan een krant en/of magazine als u tegen relatief lage kosten 24 uur per dag en 7 dagen in de week kan adverteren op een dynamische website die meer en meer bezoekers trekt uit alle lagen van de samenleving.

Internet is nog steeds een groeiend medium. Wist u dat inmiddels al ruim 55% van de Nederlanders mobiel internet heeft? Bijna ieder huishouden heeft in deze tijd een computer met internet. Het medium internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De post krimt in, magazines en kranten verdwijnen en de wereld wordt meer en meer digitaal.

U wil toch ook deel uitmaken en met name profiteren van de voordelen die internet u kan bieden?

De voordelen van ‘Adverteren op Dartfreakz.nl’ op een rijtje: (update 2021)

 • Toernooi promotie zie onderaan de pagina
 • Lange banner rechts bovenin op alle pagina’s €900,- per jaar
 • Vaste banner rechterkant voorpagina €775 per jaar (voorbeelden zijn dartshopper en MC dartshop) 
 • Nieuwsitem banner €270,- per jaar (roulerende banner naast een open nieuwsitem aan de rechterkant)
 • Voorpagina middenbanner €500,- per jaar (roulerende banner tussen nieuwsitems op de homepage)
 • Voorpagina banner €350,- per jaar (roulerende banner lager tussen nieuwsitems op de homepage)
 • Voor direct onder of boven een artikel te adverteren zijn de tarieven op aanvraag
 • Banner op de mobiele site, bovenste roulerende banner €450,-, tweede roulerende positie €400,- en de derde positie €350,- per jaar
 • Boven een open artikel op de mobiele site (roulerende banner boven de titel) €400,-
 • Onder een open artikel op de mobiele site €400,- (is een roulerende banner)
 • Een advertorial per jaar €130,-, het nieuws items met links word opgenomen in het nieuwsarchief van Dartfreakz
 • Korte tekst (enkele woorden) met link op de homepage €110,-

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

** Roulerende banners is een positie waar meerdere banners getoond worden, elke x seconden verschijnt een banner.

Via [email protected] kunt u in contact komen met ons. We kunnen altijd combinaties van bovenstaande mogelijkheden maken of een campagne op maat voor u maken.

Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw klantenbestand en daarmee ook uw omzet tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven: adverteer op Dartfreakz.nl!

Mogelijkheden toernooi promotie:

1. Promotiepakket €42.50,- Inhoud: 2 weken een blokbanner op de homepage; 2 nieuwsitems die je zelf mag insturen. Delen en promoten van social media posts (Facebook, Twitter en Instagram), het toernooi valt extra op in de agenda

2. Promotiepakket €75,- Inhoud: 4 weken een blokbanner op de homepage; 2 nieuwsitems die je zelf mag insturen. Delen en promoten van social media posts (Facebook, Twitter en Instagram), het toernooi valt extra op in de agenda

3. Promotiepakket €100 Inhoud: 6 weken een blokbanner op de homepage; 3 nieuwsitems die je zelf mag insturen. Delen en promoten van social media posts (Facebook, Twitter en Instagram), het toernooi valt extra op in de agenda

4. Pakket (3) verlengen voor €10 per week (blokbanner en extra nieuws (darttoernooi promotie bericht) incl delen op sociale media (alleen van toepassing op pakket 3 (€100))

5. Voor lang lopende dartrankings maken we graag een passende aanbieding, mail ons!

Natuurlijk kunnen we passende pakketten aanbieden. Indien de gepresenteerde mogelijkheden van promoten u niet aanspreken, kunt u persoonlijk contact opnemen met [email protected] zodat we uw wensen kunnen laten samensmelten met die van ons. Samen maken we een promotieprogramma waar u zeker geen spijt van zal krijgen!

Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw deelnemersveld en daarmee ook uw omzet tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven!

Alle tarieven zijn exclusief BTW en een eventuele paypal fee.