Colofon

Over Dartfreakz.nl

Dartfreakz.nl werd begin mei 2009 opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste, populairste en meest toonaangevende dartsite van Nederland.

Dartfreakz.nl is een onafhankelijke dartsite met dartsnieuws en meer. Dartfreakz.nl is er voor de dartsfans en dartspelers en brengt het laatste nieuws en informatie omtrent de dartsport over aan de doelgroep. Van een lokaal/café toernooi tot een wereldkampioenschap, zowel nationaal als internationaal.

Naast nieuws over toernooien komen ook informatieve items, luchtige artikelen enz. aan bod. Je vindt er ook interviews met spelers, columns, foto’s die zijn gemaakt op diverse toernooien, een toernooiagenda, een dartshop enz. en vooral…vele dartliefhebbers. Regelmatig worden er ook prijsvragen en poules georganiseerd.

Dartfreakz is ook regelmatig op toernooien aanwezig om vanuit de locatie verslag te doen en een fotoreportage te maken. Dartfreakz.nl is constant in beweging met van alles over darts. 

Maar Dartfreakz doet en kan meer! Dartfreakz doet ook aan toernooi organisatie en kan de “zorgen” van uw toernooi uit handen nemen. Dartfreakz.nl verzorgt de promotie van uw evenement en ook de inschrijvingen en andere zaken rondom uw toernooi kunnen online op Dartfreakz.nl gedaan worden. Desgewenst kan de volledige organisatie uit handen genomen worden. Dartfreakz.nl kan het voor u regelen.

Het team achter Dartfreakz.nl bestaat uit:

Bas van den Berk: Eigenaar, Marketing, Techniek, Fotografie, Redacteur

Overige redacteurs:

Patrick Megens

Jacco Krook

Marcel Bus

Jasper van der Vleuten

Contact

De redactie is te bereiken via [email protected] 

Informatie over adverteren/promotie kan via [email protected]

Copyright

Niets van deze site mag geheel of gedeeltelijk en op welke wijze dan ook worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Dartfreakz.nl.

Disclaimer

Ondanks de zorgvuldige aandacht die aan de inhoud van deze site wordt besteed, kan het voorkomen dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Dartfreakz.nl kan echter niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.