Lars Fransen geplaatst voor morgen in halve finale van Open Tsjechië Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Lars Fransen geplaatst voor morgen in halve finale van Open Tsjechië

Lars Fransen geplaatst voor morgen in halve finale van Open Tsjechië

Lars Fransen heeft zich weten te plaatsen voor de halve finale van het Open Tsjechië. Deze zal morgen worden gespeeld. Voor een totaaloverzicht van alle uitslagen .

Vele Nederlandse darters reizen dit weekend af naar Praag om daar deel te nemen aan het populaire Open Tsjechië. Er zal gestreden gaan worden om een prijzenpot van €8.800,- en daarnaast is er een speciale geldprijs voor de eerste 9-darter op het podium.

Voor meer informatie over de locatie, het speelschema of de deelnemerslijst klik hier. Om live de scrores te volgen klik je hier.

Afgelopen editie werd gewonnen door Scott Waites. In een volledig Engelse herenfinale tussen Martin Atkins en Scott Waites, was het 'Scotty 2 Hotty' die met ijzersterk spel en een gemiddelde van ruim 103 overtuigend wist te winnen. In het herentoernooi was Benito van de Pas de beste Nederlander. Net als in 2011 verloor van de Pas ook afgelopen editie in de kwartfinale. Een ronde eerder verloren John de Ruiter, Ron Meulenkamp en Michel van der Horst.

Tamara Schuur en Aileen de Graaf kwamen tijdens de Open Tsjechië 2012 tot de halve finales waar ze verloren van Deta Hedman en Rachel Brooks. Het was de Engelse Brooks die Hedman in de finale wist te verslaan met 5-3.

Met dank aan Evert Zomer voor de foto

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws