Michael van Gerwen sponsor van zijn oude voetbalclub RKSV Boxtel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Michael van Gerwen sponsor van zijn oude voetbalclub RKSV Boxtel

Michael van Gerwen sponsor van zijn oude voetbalclub RKSV Boxtel

Op de plek waar hij tot aan de D-pupillen zelf het rood en wit om de schouders droeg, overhandigde de succesvolle darter Michael van Gerwen dinsdagavond als sponsor symbolisch het eerste voetbalshirt aan zijn vroegere voetbalmaat en voormalige buurjongen Stefan Mestrum. Het hele zesde seniorenteam van RKSV Boxtel loopt vanaf nu met het monogram van 'Mighty Mike' op de rug.

Een week voordat hij in Engeland strijdt om het wereldkampioenschap darts, maakte Michael van Gerwen zijn opwachting in sportkantine Den Oosthoek. Het werd een hartelijk weerzien met tal van oude bekenden. ,,Ik heb een fantastisch jaar achter de rug met mooie successen. Als het met mij goed gaat, mogen ook anderen daarvan profiteren”, gaf Van Gerwen als reden om de Boxtelse voetbalclub financieel te ondersteunen.

Niet alleen het zesde elftal draagt voortaan de naam van de darter. Ook de jeugdtalenten die op vrijdagavond worden getraind door selectiespelers (de zogeheten individuele linie-training) ontvangen een shirt met het logo van Van Gerwen.

De geboren Boxtelaar betrok eerder dit jaar een woning in Vlijmen waar hij ging samenwonen met vriendin Daphne. In de ’BOC’-kantine vertelde Van Gerwen dat hij binnen nu en enkele maanden weer in het verspreidingsgebied van Brabants Centrum komt wonen. Hij heeft een huis gekocht in Gemonde. Niet uit heimwee overigens. ,,Nee, het kwam toevallig op ons pad en het is een prachtige woning die helemaal naar de onze zin is.”

Bron: brabantscentrum.nl / Foto: Peter de Koning

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws