Jeffrey Bekema wint Open Vrijbuiter in Apeldoorn, Gino Vos runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jeffrey Bekema wint Open Vrijbuiter in Apeldoorn, Gino Vos runner-up

Jeffrey Bekema wint Open Vrijbuiter in Apeldoorn, Gino Vos runner-up

Afgelopen zondag, 24 november was het dan zo ver, de Open Vrijbuiter in café de Vrijbuiter te Apeldoorn. Maar liefst 39 spelers hadden de weg gevonden en wederom niet de minste namen zoals Gino Vos, Jeffrey Bekema, Jermaine Wattimena, Ronald Lenderink, Vincent Kamphuis, Leroy Nieuwenhuis, Ahmad Ahmaddy en nog veel meer. We startten zoals gewoonlijk in poules, en mede door 2 of 3 zeer sterke poules eindigden er toch spelers in de verliezersronde die normaal gesproken in de winnaarsronde zouden zitten.

Na de poulefase was er zoals gebruikelijk weer een heerlijk buffet, verzorgd door Tokan Ata. Met de buikjes vol konden we beginnen met de k.o. fase. In de verliezersronde ging de finale tussen Ron Wisniewski en Henk van Es, eerstgenoemde wist hierin aan het langste eind te trekken en de partij met 4-1 te winnen.

In de winnaarsronde ging de finale tussen Gino Vos en Jeffrey Bekema, beide heren hadden een mooie dag met fantastisch spel achter de rug en in deze finale wist Jeffrey Bekema met 6-2 te winnen van Gino Vos. Het aantal maximum scores liep deze dag op tot 48 waarvan Jeffrey Bekema er met 8 de meeste had. De hoogste finish ging naar Jeffrey Vink met 130.

Dan volgen hieronder nog de uitslagen vanaf de kwartfinales en we willen iedereen bedanken voor de gezellige en geslaagde dag, we hopen u allemaal weer te zien op 1 december bij het Cashino Open met een gegarandeerde eerste prijs van 200 euro, aanvang is om 13.00 uur.

Verliezersronde:
Sander Zwarthof - Ferry Vreeburg 3-1
Bram Flierman - Ron Wisniewski 0-3
Henk Moes - Robin Koning 3-1
Roberto di Natale - Henk van Es 2-3

Sander Zwarthof - Ron Wisniewski 0-4
Henk Moes - Henk van Es 2-4

Ron Wisniewski - Henk van Es 4-1


Winnaarsronde:
Jeffrey Vink - Gino Vos 1-5
Tokan Ata - Jermaine Wattimena 3-5
Jeffrey Bekema - Ronald Lenderink 5-2
Roy Leenders - Leroy Nieuwenhuis 3-5

Gino Vos - Jermaine Wattimena 6-4
Jeffrey Bekema - Leroy Nieuwenhuis 6-4

Gino Vos - Jeffrey Bekema 2-6

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws