Michael van Gerwen was tegelzetter bij de voetballegende Bergkamp PDC
PDC

Michael van Gerwen was tegelzetter bij de voetballegende Bergkamp

Michael van Gerwen was tegelzetter bij de voetballegende Bergkamp

In een interview met de Engelse Metro blikte Michael van Gerwen terug op zijn leven voor het profbestaan als dartsspeler. Hierbij kwam een leuk feit aan het licht. Mighty Mike was vroeger actief als tegelzetter en één klus herinnert de Brabander zich nog heel goed. Hij mocht de badkamer van voetballegende Dennis Bergkamp onder handen nemen. Destijds was Michael nog onder de indruk van het huis en vermogen van Bergkamp. Inmiddels is de financiële situatie van Michael sterk veranderd en heeft hij zelf reeds zijn tweede huis gekocht.

"Hij woonde in een gigantisch huis. Het was echt prachtig en ik dacht daar nooit ook maar bij in de buurt te komen, want mijn doorbraak als darter liet op zich wachten."

"Ik ben heel erg blij met hoe ik speel en heb onlangs mijn tweede huis gekocht. Je moet je geld slim investeren, want je weet nooit of je in vorm blijft en hoe het over een jaar of drie met je gaat."

Op de foto zien we Van Gerwen nog in zijn jonge jaren.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws