Aantal deelnemers Hemeco Open verhoogd en tijden aangepast Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aantal deelnemers Hemeco Open verhoogd en tijden aangepast

Aantal deelnemers Hemeco Open verhoogd en tijden aangepast

Door de overmatige belangstelling voor het Hemeco Open Darts 2018 heeft de organisatie besloten het maximaal inschrijvingen voor de singeltoernooien op de zondag te verhogen naar een maximum 224 heren en 32 dames. Ook de aanvangstijden van de zondag zijn aangepast.

De nieuwe aanvangstijden zijn 11:30 uur. Voor meer informatie zie www.sterkdarts.nl

Het wordt alweer de 10e editie van het succesvolle Hemeco Open Dartstoernooi. Dit jaar gaat het evenement plaats vinden in het weekeinde van 25 en 26 augustus en wordt De Kentering weer de locatie waar het 10 jaar geleden allemaal begon. Verdeeld over 2 dagen zullen darters in de categorieën mixedkoppel, dameskoppel, herenkoppel, jeugd, damessingel en herensingels een letterlijke gooi doen naar de prijzen.

Geen inschrijfgeld
Een uniek concept is dat de deelnemers geen inschrijfgeld betalen en dus gratis mee doen. Een totale prijzenpot van € 2.000,- is beschikbaar, de winnaar van het heren-singeltoernooi mag € 500,- in ontvangst nemen. Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars- en verliezersronde volgt.

Winnaars
Met winnaars als o.a. Phil Taylor, Darryl Fitton, Gino Vos, Leon de Geus en Dimitri van den Bergh kent het singeltoernooi een rijke historie aan winnaars. Vorig jaar ging de titel naar Melvin de Feijter die in de finale Ryan de Vreede met 6-2 versloeg.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of via [email protected].

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws