Nederlandse Darts Bond plaatst oproep voor respect in dartswereld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond plaatst oproep voor respect in dartswereld

Nederlandse Darts Bond plaatst oproep voor respect in dartswereld

In de afgelopen maanden is veel over respect gesproken in Nederland. Een intens verdrietige gebeurtenis op een voetbalveld was daar aanleiding toe. Respect voor scheidsrechters die het mogelijk maken dat voetballend Nederland in het weekeinde anderhalf uur zich sportief kan uitleven.

In onze sport noemen we de scheidsrechters officials. Mensen die als vrijwilliger hun zaterdag of zondag opgeven om anderen in staat te stellen hun sport te beoefenen. Omdat die sport ook hun passie is, zij graag hun steentje bijdragen en aan dit werk plezier beleven.

Soms is het respect voor onze officials ver te zoeken. Het mag toch niet normaal zijn dat iemand de huid vol gescholden krijgt als er volgens een speler iets niet klopt.

Voor het vervolg van de oproep voor respect namens de voorzitter van de Nederlandse Darts Bond, Sijmon Timmers, verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws