Home PDC Dartfreakz en DartsForever slaan wederom handen ineen voor KiKa

Dartfreakz en DartsForever slaan wederom handen ineen voor KiKa

Over iets meer dan 1 week is het zover, dan start het PDC WK 2018. Op 1 januari zullen we weten wie zich de nieuwe wereldkampioen mag noemen en tussendoor mogen we genieten van prachtige partijen. Maar er is meer om naar uit te kijken.

Evenals voorgaande jaren slaan Dartfreakz.nl en DartsForEver weer de handen ineen om unieke dartsgerelateerde artikelen te veilen waarbij de opbrengst naar het goede doel KiKa gaat.

Zo hadden we in voorgaande edities o.a. gesigneerde shirts van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, een eigen ontworpen blouse of polo van Dart-shirt.nl en een professional Bull’s Termote Led Surround. Ook een RTL7 blouse met handtekeningen van alle studiogasten en de uitverkochte unieke RTL 7 darts behoorden tot de items.

We kunnen al verklappen dat er dit jaar ook weer unieke items bij zullen zitten die alleen te verkrijgen zijn via deze veiling.

Vanaf 15 december tot en met 1 januari zal de veiling weer geopend zijn waarin de items de revue zullen passeren.

Blijf Dartfreakz.nl en DartsForever.nl dus goed in de gaten houden.

Doe jij al mee met de gratis PDC WK 2018 Dartpoule? Je maakt kans dan op een ticket naar de Premier League Ahoy of één van de andere leuke prijzen. Voor deelname klik hier.