BREAKING: Premier League gaat niet door vanwege slecht weer PDC
PDC

BREAKING: Premier League gaat niet door vanwege slecht weer

BREAKING: Premier League gaat niet door vanwege slecht weer

De PDC heeft het besluit genomen dat de Premier League-avond vanavond in Exeter doorgaat. Storm 'Emma' raast over Engeland waarbij twee weer alarmen zijn afgegeven. Eén vanwege de kou en één vanwege de harde wind. Daarbij kan er op sommige plekken tot 50 centimeter sneeuw vallen.

De UK Open dat dit weekend gepland staat gaat, vooralsnog, wel door zo laat de PDC in haar officieel statement weten:

"De vijfde Premier League-avond van Westpoint Exeter is geannuleerd. Vanwege hevige sneeuw en storm 'Emma' is deze ochtend een weeralarm afgegeven van code rood voor Zuid-Engeland. De PDC was geïnformeerd door de organisatie van de Westpoint Exeter Arena dat de politie en lokale autoriteiten het afraden om te reizen als dit niet nodig is. Er waren zorgen omtrent de veiligheid van de supporters en het personeel om de locatie veilig te kunnen bereiken en weer te kunnen verlaten.

Daarom hebben we helaas moeten besluiten om de avond niet door te laten gaan waarbij alle tickethouders contact moeten opnemen met de kaartverkoop om het geld terug te krijgen.

Details over hoe en wanneer deze avond wordt ingehaald volgt op een later tijdstip op www.pdc.tv. Vooralsnog gaat de UK Open dit weekend gewoon door zoals gepland.

Spelers en supporters die voor de UK Open naar Minehead afreizen wordt geadviseerd om de lokale weersomstandigheden en verkeerssituaties in de gaten te houden op tijd te vertrekken."

Om een idee te geven van de huidige situatie tonen we onderstaande foto welke vanochtend in Exeter is genomen.

BREAKING: Premier League gaat niet door vanwege slecht weer
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws