Fallon Sherrock verslaat Dobromyslova en pakt Finder Darts Masters-titel WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Fallon Sherrock verslaat Dobromyslova en pakt Finder Darts Masters-titel

Fallon Sherrock verslaat Dobromyslova en pakt Finder Darts Masters-titel

Fallon Sherrock is de nieuwe titelhoudster van de Finder Darts Masters. Ze heeft op overtuigende wijze de finale gewonnen van Anastasia Dobromyslova door geen enkele leg af te staan aan de Russische. Dobromyslova kwam geen moment in de wedstrijd en zag 6 legs op rij naar haar opponente gaan.

Op weg naar de finale won Anastasia Dobromyslova nog met 4-1 van Deta Hedman en met 4-2 van Sharon Prins terwijl Fallon Sherrock won van Trina Gulliver (4-1) en Aileen de Graaf (4-3).

Voor een verslag bij de heren klik hier.
Voor een verslag bij de jeugd klik hier.

Verslag Damesfinale
Fallon Sherrock - Anastasia Dobromyslova 2-0 in sets (3-0, 3-0)
Gisteren speelde Dobromyslova nog met de darts van haar vriend en dat ging haar goed af, maar vandaag was het niet haar dag. Sherrock daarentegen stond de finale uitstekend te gooien en noteerde hierbij nog tweemaal een 180-er. Ze pakt de eerste set met 3-0 en in de tweede set is er ook geen leg weggelegd voor de Russische. Met wederom een 3-0 pakt Fallon de titel van de Finder Darts Masters 2015.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws