Home BDO/WDF Hoofdnieuws Justin van Tergouw ziet dartspunt afbreken in bord (+ video)

Justin van Tergouw ziet dartspunt afbreken in bord (+ video)

Een opmerkelijk moment deed zich voor in de partij tussen Justin van Tergouw en Jordan Thomas deze middag. Met een 12-darter opent Van Tergouw de partij ijzersterk en met een 104-finish pakt hij in 15 darts ook de tweede leg.

Maar dan doet zich een opmerkelijk moment voor in de derde leg. Justin van Tergouw ziet een punt van zijn dartspijl afbreken en in het dartsbord verdwijnen. De partij wordt hierdoor tijdelijk onderbroken want door gooien is op dat moment geen optie.

Hij blijkt wel een reserve-setje bij te houden maar deze ligt op de kamer. Zijn moeder spoed zich naar de hotelkamer maar de partij zet zich voort met een setje darts van Martijn Kleermaker. Van Tergouw went snel aan deze darts die hij mocht lenen van zijn teamgenoot. Hij loopt naar 3-0 en ziet Thomas de vierde leg pakken.

Op dat moment is zijn moeder terug met het reserve-setje en dat is het setje waarmee hij de partij besluit door de laatste leg hiermee te gooien.

De beelden waren live te volgen via deze livestream en zijn terug te kijken in onderstaande video. Het moment doet zich voor vanaf 4:00 minuten.