Home BDO/WDF Hoofdnieuws Wayne Warren woest: “Des en Paula Jacklin zijn een stel varkens”

Wayne Warren woest: “Des en Paula Jacklin zijn een stel varkens”

Voor de camera van Online Darts TV werd er een interview afgenomen met Wayne Warren. De kampioen van het BDO WK 2020 sprak onder andere over het verlies van Andy Fordham die vorige week is overleden.

Maar wanneer het onderwerp van de trofee aan bod komt die de BDO voorzitter door de politie heeft laten oplaten reageert Wayne Warren woest. Hij gaat los op Des en Paula Jacklin die hij uitmaakt voor een stel varkens zoals te zien is op deze beelden.


Wayen Warren: “Des en Paula betekenen helemaal niets in mijn leven, nul. Wat mij echt pijn heeft gedaan is dat mijn zoon van 6 jaar oud moest huilen toen de politie de trofee in beslag kwam nemen. Des Jacklin en Paula Jacklin zijn een stel varkens! Zo simpel is het. De politie zou mij op de hoogte houden maar dat is niet gebeurt. De eerstvolgende keer dat ik de trofee terug zag was in handen van Des Jacklin met een misselijkmakend bericht op social media. Varkens zijn het!”

Hij vervolgt: “Bovendien weet ik dat Keane Barry en Mikuru Suzuki [red. winnaar van dames- en jeugdtoernooi] de trofeeĆ«n niet hebben hoeven teruggeven. Ik zou de mijne ook nooit gehouden hebben maar ik had het willen doorgeven aan de WDF die de competitie van amateurdarten overneemt of MAD darts. Om de politie op mij af te sturen is gewoon zielig, echt zielig.”