Zuiderduin Masters Spel voor goed doel "Opbrengsten gaan naar KiKa" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters Spel voor goed doel "Opbrengsten gaan naar KiKa"

Zuiderduin Masters Spel voor goed doel "Opbrengsten gaan naar KiKa"

In samenwerking met Dartsforever.nl organiseert Zweeler Ltd. het . De Zuiderduin Masters is een van de laatste voorbereidingstoernooien op Lakeside, het wereldkampioenschap darts van de BDO. In totaal doen 24 darters mee waaronder Scott Waites, Tony O’Shea, Stephen Bunting, Martin Adams, Wesley Harms en Jan Dekker. Op vrijdag 6 december begint de groepsfase waarbij de winnaars van de poules doorgaan naar de kwartfinale op zondag.

Bij het Zuiderduin Masters Spel is het de bedoeling om een zo’n goed mogelijk team van 8 darters samen te stellen. Alle darters hebben een waarde gekregen en de deelnemers krijgen 55 miljoen euro budget. In de groepsfase levert elke gewonnen leg 1 punt op en verder worden punten gescoord per knock-outronde. Tot slot moet de winnaar van de Zuiderduin Masters voorspeld worden voor bonuspunten.

KiKa
Deelname aan het Zuiderduin Masters Spel kost 5 euro per team waarvan 40 procent naar de prijzenpot gaat en de overige 60 procent naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Zweeler garandeert een prijzenpot van 200 euro, waardoor er minstens 300 euro naar het goede doel gaat. De prijzenpot zal verder stijgen wanneer er meer dan 100 betaalde teams zijn. En ook het bedrag dat naar KiKa gaat neemt dan logischerwijs toe.

De winnaar van het Zuiderduin Masters Spel kan rekenen op ten minste 50 euro. In totaal zijn er acht prijzen voor het algemeen klassement en kan er ook een subleagueprijs gewonnen worden door samen te spelen met bijvoorbeeld vrienden, collega’s of familie in een subleague. Het wedstrijdschema en de poule-indeling van de Zuiderduin Masters zijn terug te vinden op de website van het Zuiderduin Masters Spel 2013.

Veel plezier!

Zweeler

If you like sports, you will love Zweeler

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws