VIDEO: Beelden van het moment waar Dimitri van den Bergh kritiek voor ontvangt PDC
PDC

VIDEO: Beelden van het moment waar Dimitri van den Bergh kritiek voor ontvangt

VIDEO: Beelden van het moment waar Dimitri van den Bergh kritiek voor ontvangt

België was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Nederland op de World Cup of Darts. Maar momenteel spreekt men voornamelijk over het duel dat ze daarna speelden tegen Italië.

Het gaat dan om een moment van Dimitri van den Bergh waar hij kritiek voor krijgt en welke te bekijken is op deze beelden.

download 37

Daar waar hij veel kritiek krijgt zijn er ook medestanders die de Belg steunen. Bovenal lijkt het voor hem te werken al zit het wel op het randje van wat de regels toelaten. Het weerhield The Dreammaker er niet van om België naar de halve finale te brengen samen met zijn teamgenoot Kim Huybrechts.

Het tweetal zijn al lange tijd alles behalve de beste vrienden van elkaar maar vormen toch een duo om de eer te verdedigen voor onze zuiderburen. Ze doen dit bovendien niet onverdienstelijk want op waanzinnige wijze wisten ze al Michael van Gerwen en Danny Noppert namens Nederland naar huis te sturen en daarna moesten ook de Italianen het ontgelden al ging dat wat minder overtuigend.

Maar Kim Huybrechts had op weg naar het landentoernooi nog meer te verduren want tijdens een voetbalwedstrijd werd hij bovendien slachtoffer van een uit de hand gelopen opstootje. Zijn rechterarm raakte geblesseerd en er kwam een groot vraagteken te staan achter zijn deelname van dit toernooi.

Toch slaagde hij erin om tijdig voldoende hersteld te zijn zodat hij voor zijn land in actie kon komen en dat het met de vorm ook wel snor zit bleek al vroeg in het toernooi. In de halve finale moesten ze wel hun meerdere erkennen in het Oostenrijks duo Rowby-John Rodriguez en Mensur Suljovic. Met 8-3 boekten zij een plek in de finale.

Vanavond kunnen ze het elftal van België gaan aanmoedigen want dan komen zij namens hun land in actie tegen Frankrijk op het EK voetbal.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws