Bully Boy Michael Smith verlengt contract bij Shot Darts met zeven jaar PDC
PDC

Bully Boy Michael Smith verlengt contract bij Shot Darts met zeven jaar

Bully Boy Michael Smith verlengt contract bij Shot Darts met zeven jaar

Op 1 juli 2023 tekende Michael Smith zijn eerste contract bij Shot, en vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat hij een nieuw langetermijncontract heeft getekend. Deze overeenkomst verlengt zijn verblijf bij de Shot Darts Tribe met nog eens zeven jaar. Het partnerschap, dat al enorm succesvol is gebleken, belooft veel goeds en wekt grote opwinding bij alle betrokkenen.

Vanaf het moment dat ons Nieuw-Zeelandse dartbedrijf kennismaakte met de wereldkampioen van 2023, Bully Boy, werd duidelijk dat onze kernwaarden, overtuigingen en ambities perfect op elkaar waren afgestemd. Dit is iets waar alle partijen buitengewoon trots op zijn. Het is echt een ideale match.

Na onlangs de gouden medaille en de titel van World Cup of Darts Champions voor Engeland te hebben gewonnen, samen met teamgenoot Luke Humphries, en zijn eerste PDC-titel als Shot-speler in Hildesheim, Duitsland, in mei te hebben behaald, heeft iedereen er het volste vertrouwen in dat de 33-jarige alleen maar sterker zal worden en een opmerkelijke ambassadeur voor ons merk zal blijven.

Over de nieuwe deal zei Smith: "Het is geweldig, het zorgt voor zekerheid voor mijn familie voor de komende jaren. Het is enorm. Niet alleen voor mij als darter, maar ook voor mijn kinderen, die hun schoolgeld gedekt krijgen en de beste start in het leven. Er is niets beters of belangrijkers dan dat. Het afgelopen jaar is zo'n goede samenwerking geweest, en ik denk dat het alleen maar beter kan worden. Shot wil hun merk in Europa blijven pushen en ik wil doorbreken in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland, en het werkt."

"Elke keer als ik met het Shot-team praat, maken ze alles zo gemakkelijk en eenvoudig voor me. Of ik nu een nieuwe set darts wil, iets wil veranderen aan mijn flights of shafts, het wordt geregeld. Ik heb het gevoel dat ik de controle heb en zij helpen en ondersteunen me om alles wat ik wil comfortabel te maken. Voorlopig werken we nog zeven jaar samen, maar ik denk niet dat dit het laatste contract is dat ik teken."

"Ik heb een van de beste darts die er zijn en je kunt zien dat alles weer op zijn plek valt voor mij. Mijn scores zijn weer echt goed, mijn dubbels zijn terug op hun oude niveau en ik begin weer op mijn oude zelf te lijken. Nu gaat het erom meer toernooien te winnen en meer titels op te pakken."

Shot is sinds 1970 actief in de dartswereld, en het is een groot voorrecht en eer om verantwoordelijk te zijn voor het leveren van apparatuur aan een speler van het kaliber van Michael. Het toont onze toewijding aan het ontwerpen van eersteklas dartmateriaal.

Onze directeur, Peter McCormick, zegt: "Het Shot-team heeft genoten van de samenwerking met Michael aan zijn succesvolle dartreeks, en voor mij persoonlijk heb ik een vriendschap opgebouwd met Michael door onze dagelijkse telefoongesprekken. Ik heb veel geleerd over het leven van een professionele darter onderweg. Dit langetermijncontract versterkt Shot als een premium dartmerk en verstevigt onze strategische groeiplannen in het VK en Europa. We geven een signaal af aan andere professionele spelers dat er een nieuwe, hoogwaardige sponsoroptie is met Shot, en we kijken ernaar uit om ons spelersbestand en het merk te laten groeien."

Met dit verlengde contract zet Michael Smith zijn succesvolle samenwerking met Shot Darts voort, en de toekomst ziet er veelbelovend uit voor zowel de speler als het merk.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws