DartsForever haalt 1.000 euro op voor KiKa tijdens Finder Masters algemeen nieuws
algemeen nieuws

DartsForever haalt 1.000 euro op voor KiKa tijdens Finder Masters

DartsForever haalt 1.000 euro op voor KiKa tijdens Finder Masters

Tijdens de Finder Darts Masters was DartsForever weer aanwezig met de KiKa-stand. Tijdens dit weekend hebben ze weer een mooi bedrag van 1.000 euro bij elkaar verzameld met de stand en natuurlijk mede dankzij de ambassadrice Aileen de Graaf die weer met sleutelhangertjes en KiKabus rondging in de zaal.

Bovendien komt er nog een mooi bedrag bij aangezien Aileen de Graaf haar shirt ter veiling heeft aangeboden op haar Facebook-pagina. Bieden kan tot 21:00 uur vanavond.

DartsForever is dan ook enorm trots met een ambassadrice als Aileen de Graaf die zich voor KiKa inzet en prachtig werk verricht.

Namens DartsForever wil men dan ook de organisatie weer hartelijk bedanken dat ze weer op de Finder Dartsmasters 2018 mochten zijn. En ze willen iedereen bedanken die afgelopen weekend de stand hebben bezocht.

Het eerstvolgende grote evenement waarbij ze weer aanwezig zullen zijn is de Dutch Open 2019 in Assen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.dartsforever.nl.

Wil jij het goede doel ook steunen en daar zelf een uniek dartsgerelateerd item? Breng dan een bod uit op één van de items die tijdens het PDC WK voorbij komen in de veiling.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws