Keane Barry wint JDC World Darts Championship en verslaat Adam Gawlas algemeen nieuws
algemeen nieuws

Keane Barry wint JDC World Darts Championship en verslaat Adam Gawlas

Keane Barry wint JDC World Darts Championship en verslaat Adam Gawlas

Op zaterdagmiddag 21 december wist Keane Barry de Nederlander Jurjen van der Velde op te volgen en wist de Tommy Cox Trophy te veroveren.

Voordat de middagsessie van het WK Darts van start ging werd er op dat podium de finale gespeeld van de JDC World Darts Championship. Keane Barry nam het op tegen Adam Gawlas. Barry had natuurlijk al een wedstrijd gespeeld op het podium, want hij mocht deelnemen aan het 'grote' WK en speelde toen tegen Vincen van der Voort. Doordat Van der Voort toen sterk gooide, versloeg hij de Ier.

Uiteindelijk wist Keane Barry de finale te winnen met 5-3 en daarmee volgde hij Jurjen van der Velde op met het winnen van deze Tommy Cox Trophy. Niet alleen Van der Velde wist dit toernooi te winnen, maar ook Maikel Verberk pakte deze titel als Nederlander in 2016.

Ook de niet Nederlanders Joshua Richardson, Engelsman, en Rusty-Jake Rodriguez, uit Oostenrijk, wonnen deze prestigieuze titel al in hun carrière.

Hieronder kunt u de finale tussen Adam Gawlas en Keane Barry terug kijken op het facebook account van de JDC.

Klik hier om de finale te bekijken

Door: Marcel Bus

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws