Pubspelers verbreken wereldrecord hoogste score op de bulls-eye algemeen nieuws
algemeen nieuws

Pubspelers verbreken wereldrecord hoogste score op de bulls-eye

Pubspelers verbreken wereldrecord hoogste score op de bulls-eye

Voor pubspelers Kevin Fisher en Pete Gibbins is de 180 niet de belangrijkste score. In een pub in de Engelse stad Colchester, heeft het duo namelijk een score weten te noteren die ver boven de "onehundredandeightyyy" ligt. Fisher en Gibbins deden een poging om het wereldrecord 'hoogste score op de bull en enkele bull' te verbreken. En met succes. Binnen twee minuten hadden zij samen een score van 800 genoteerd.

Het 'kunstje' van Fisher en Gibbins is gefilmd en naar Guinness World Records verstuurd. De official van het beroemde boek keurde het record goed en de prestatie is opgenomen in het Guinness Book of Records. Hiermee zijn Fisher en Gibbons de trotse recordhouders van de hoogste score die op de bull en enkele bull werd gegooid. Het tweetal had een hogere score kunnen noteren maar zijn bewust bij de '800' gestopt om de score op een bepaald niveau te houden en anderen de mogelijkheid te geven het nieuwe record te verbreken.

De Engelsmannen hadden in feite het doel om een willekeurig wereldrecord op dartsgebied te verbreken. Zij hadden de keuze uit 15 mogelijkheden, maar vele records waren niet haalbaar voor de amateur spelers. Het 'bullseye record' leek wel te doen en het paar besloot zodoende een poging te wagen. Het oude record stond op naam van twee Amerikanen die in 2013 een score van 750 op de bull en enkele bull lieten noteren.

Bron en foto: Standard

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws