Zevende winnaar van Dutch Darts Masters 2014-tickets is Henk Krol algemeen nieuws
algemeen nieuws

Zevende winnaar van Dutch Darts Masters 2014-tickets is Henk Krol

Zevende winnaar van Dutch Darts Masters 2014-tickets is Henk Krol

De zevende winnaar van de kaarten voor de Dutch Darts Masters 2014 is alweer bekend. Omdat we de 5.800 volgers inmiddels hebben bereikt op hebben we wederom twee kaarten verloot voor de Dutch Darts Masters 2014. De winnaar deze keer luistert naar de naam Henk Krol. We feliciteren hem met de twee kaarten en zullen contact opnemen met de prijswinnaar. We starten uiteraard weer een nieuwe actie.

Kans maken op kaarten voor de Dutch Darts Masters 2014 kan middels onze nieuwe actie. Bij 5.900 volgers op onze Facebook-pagina gaan we weer 2 kaarten weggeven. Door deze nieuwe actie te delen en te ‘liken’ maak jij kans om die 2 kaarten te winnen zodra dit doel is gehaald.

Voor allen die minder actief zijn op Facebook maar wel op Twitter hebben we ook een actie. Wanneer we de 3.000 volgers op Twitter bereiken verloten we 2 kaarten voor de Dutch Darts Masters onder iedereen die deze tweet retweet.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws