Aanstaande donderdag wordt TOP Player Competition Finals 2019 gespeeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aanstaande donderdag wordt TOP Player Competition Finals 2019 gespeeld

Aanstaande donderdag wordt TOP Player Competition Finals 2019 gespeeld

Afgelopen week hebben de laatste spelers zich weten te kwalificeren voor de finaledag en zijn de laatste Wildcards toegewezen aan de spelers die hier volgens de organisatie het meeste rechtop hadden.

Nu de voorrondes van de TPC ’19 zijn gespeeld weten we eindelijk welke spelers zich uiteindelijk hebben weten te kwalificeren voor de finaledag en nog in aanmerking komen voor de hoofdprijzen. Aankomende donderdag zullen in totaal 32 heren van start gaan in acht groepen waarna de sterksten via een knock-out systeem voor het serieuze prijzengeld zullen verder strijden.

Nieuw is deze editie het damestoernooi waarin tien dames in twee groepen gaan strijden voor de beste twee plaatsen in iedere groep. Deze vier overgebleven dames zullen zich daarna via kruisfinales naar een eventuele titel en prijzengeld moeten spelen.

Dit alles heeft geleid tot een geweldig internationaal deelnemersveld variërend van welwillende liefhebbers tot semiprofessionele dartspelers. Zo vinden we bijvoorbeeld bij de heren Jeffrey Sparidaans, Jelle Klaassen, Geert de Vos, Andy Baetens, Toon Greebe, Willem Mandigers, Wouter Vaes, Gino Vos en Yoeri Duijster terug op de lijst en staan bij de dames o.a. Sharon Prins, Kathy Geeraerts, Marjolein Nooijens, Marly van den Heuvel en Anneke Kuijten aan de oche. Zij zullen samen met de andere deelnemers op donderdag 30 mei aanstaande strijden voor de titel en natuurlijk het gegarandeerde prijzengeld.

Aanstaande donderdag 30 mei zal het spektakel om 19:00 uur van start gaan in een van de beste dartlocaties van Nederland, de Oranjebar in Mariahout. De deuren zijn geopend vanaf 15:00 uur zodat er voldoende tijd is voor de spelers om zich op te warmen.

Meer informatie over de TOP Player Competition 2019 vind u hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws