Home Nederland Hoofdnieuws Benefiet toernooi ‘Als de Bliksem’ voor de ongeneeslijk zieke Marcel Blik

Benefiet toernooi ‘Als de Bliksem’ voor de ongeneeslijk zieke Marcel Blik

Marcel Blik heeft onlangs slecht nieuws gekregen, na een operatie heeft de Hagenaar nieuws van de behandeld artsen gekregen welke niet al te positief is. Blik en zijn gezin gaan momenteel door zwaar weer.

Om de Hagenaar een hart onder de riem te steken heeft Marius van der Kleij van de Goudenregenbar het initiatief genomen om een benefiet toernooi te organiseren. Van der Kleij “Marcel heeft onlangs slecht nieuws ontvangen over zijn gezondheid en de vooruitzichten zijn niet positief. Als kleine zelfstandige is het al lastig zat om je hoofd boven water te houden, daarom hopen wij hem en zijn gezin, door dit gebaar een hart onder de riem te steken.”

Op zondag 21 juli aanstaande organiseert de Goudenregen bar een benefiet darttoernooi “Als de Bliksem”. De inkomsten 2/3 (minus onze inkopen 1/3) gaan naar Marcel Blik en zijn gezin.

” Marcel komt al ca. 6 jaar voor de Goudenregen bar uit ……en wij willen hem een steuntje in de rug bieden in moeilijke tijden”. Dit toernooi draait om samen en plezier en het steunen van mensen die het nodig hebben. Daarom willen wij jullie vragen om gezellig langs te komen om mee te doen aan het toernooi, of gewoon gezellig een drankje te komen doen.

Mocht je niet kunnen komen, maar toch een bijdrage willen leveren? Super gaaf natuurlijk! Dat kan door een bedrag naar keuze te storten via de Crowdfunding actie : “Als de Bliksem”.

Direct doneren kun je via onderstaande link:

https://www.gofundme.com/als-de-bliksem?fbclid=IwAR1s_9BGK6dNe-dMQYqW611ya-6iLEgXA19GWf6hUbFctXfCtaKD_sHaXTI