Dartfreakz Awards “Stem met kans op een schitterende hoofdprijs” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards “Stem met kans op een schitterende hoofdprijs”

Dartfreakz Awards “Stem met kans op een schitterende hoofdprijs”

De verkiezingen voor de Dartfreakz Awards vinden deze geheel maand plaats en met het gegeven dat de helft van de maand er inmiddels alweer op zit rest het nog slechts 2 weken alvorens bekend is wie zullen worden opgenomen in de eindverkiezing van december. Iedereen die één of meerdere stemmen uitbrengt maakt automatisch kans op een leuke hoofdprijs die te winnen zal zijn op Dartfreakz.nl. Wat de hoofdprijs is zullen we later deze week bekend maken.

Iedereen die heeft gestemd wordt per keer dat hij een stemming heeft uitgebracht meegenomen in de loting. Dit betekent dat iedereen kans maakt op deze hoofdprijs maar dat je jouw kans vergroot naarmate het aantal stemmen je hebt uitgebracht.

De 8 heren, 5 dames, 5 jongens, 3 meisjes en 3 aspiranten met de meeste stemmen zullen zich plaatsen voor de eindverkiezing. Het is mogelijk om jouw stem uit te brengen tot en met 1 november.

Volledige tussenstand - Breng jouw stem uit
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws