Home Nederland Hoofdnieuws Dit weekend darttoernooi bij de Oranjebar op 9 en 10 oktober

Dit weekend darttoernooi bij de Oranjebar op 9 en 10 oktober

oranjebar

Ondanks de corona maatregelen kan er toch worden gedart bij de Oranjebar Mariahout. Dit weekend wordt op zowel 9 & 10 oktober een darttoernooi georganiseerd.

Na de eerdere positieve ervaringen met wat kleinschaliger opgezette dartevenementen zowel op de vrijdagavond als op de zaterdagmiddag (afgelopen weekend) heeft de organisatie van de Oranjebar besloten om aankomend weekend maar liefst twee toernooien te organiseren waarmee aan de vraag van een groot aantal dartspelers tegemoet wordt gekomen.

Op vrijdagavond zal er gespeeld worden om het inschrijfgeld dat verdeeld zal worden tussen de nummer 1, 2 en 3 van het toernooi. Het maximale aantal deelnemers is bepaald op zestien personen. Op zaterdagmiddag is er meer prijzengeld te verdienen en bedraagt alleen de 1e prijs al gegarandeerd €200,=. Het maximaal aantal deelnemers is dan ook wat groter; er is dan ruimte voor 25 dartspelers.

Aanmelden voor beide toernooien (vrijdag tot 16:45 uur & zaterdag tot 13:45 uur) kan in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +3164 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 op vrijdag en €7,50 op zaterdag. Voor beide evenementen geldt VOL=VOL.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.