Ga op 27 & 28 december op het Open d'n Beer de strijd aan met Kim Huybrechts en andere toppers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ga op 27 & 28 december op het Open d'n Beer de strijd aan met Kim Huybrechts en andere toppers

Ga op 27 & 28 december op het Open d'n Beer de strijd aan met Kim Huybrechts en andere toppers

Inmiddels is het voor de darters tussen kerst en oud en nieuw een vaste prik geworden: op 27 en 28 december het Bavaria Open Dn Beer!

Het wordt alweer de 8e editie van het succesvolle toernooi in de gelijknamige locatie Dn Beer te Rosmalen. Verdeeld over 2 dagen zullen darters in de categorieën tac-tics-koppel, koppel, en singels een letterlijke gooi doen naar de prijzen. Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars en verliezersronde volgt.

Inschrijving voor alle toernooien is nog steeds mogelijk via www.sterkdarts.nl. Ook is het, zolang er plek is, mogelijk om aan de wedstrijdtafel in te schrijven.

Uiteraard zijn er ook weer verschillende toppers aan de partij. Zo maken voor het singeltoernooi op 28 december onder andere Kim Huybrechts, uiteraard vergezeld door zijn vrouw Dana Verhaegen, mee. Ook staan voormalig deelnemers aan het PDC WK Toon Greebe, Jerry Hendriks en Kenny Neyens op de lijst. Ook doen talenten als Pim van Bijnen (de koploper op de Nederlandse ranking bij de aspiranten, jongens tot 14 jaar), Florian Hempel (een veelbelovende Duitse speler en finalist op het Dartsfestival Sevenum afgelopen november) een gooi naar de prijzen.

De organisatie van het Open d'n Beer in Rosmalen is altijd op zoek naar vernieuwing. Daarom zal er donderdagmiddag 27 december een koppel tactics toernooi gehouden worden. Bij zowel het koppel tactics als het koppel 701 zien we onder andere Toon Greebe, Bjorn Fransen en Lars Fransen in actie.

Kim Huybrechts is met twee singletitels (2012 en 2017) de speler met de meeste eindzeges. Ook deelnemers Jerry Hendriks en Toon Greebe weten hoe het is om in d'n Beer te winnen. Ook Ryan de Vreede, Gino Vos en Joppe Bakens hebben de titel in het verleden weten te pakken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws