Grand Slam of Darts "Voorspel de winnaars en win maar liefst €40" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Grand Slam of Darts "Voorspel de winnaars en win maar liefst €40"

Grand Slam of Darts "Voorspel de winnaars en win maar liefst €40"

De Grand Slam of Darts is de jaarlijks terugkerende krachtsmeting tussen de PDC en BDO. De winnaars, verliezend finalisten en eventueel halve finalisten van grote tv-toernooien van beide bonden kwalificeren zich voor de Grand Slam. In totaal doen 32 darters mee, waarvan 25 van de PDC en 7 van de BDO. Deze 32 darters worden onderverdeeld in acht poules, waarna de beste twee darters per poule doorgaan naar de knock-outfase.

De loting heeft inmiddels uitgewezen dat we in de poulefase onder meer een duel tussen Christiaan Kist en Raymond van Barneveld gaan zien. Michael van Gerwen treft onder anderen Ted Hankey, terwijl ook Adrian Lewis en Gary Anderson in dezelfde poule geplaatst zijn. Zweeler heeft voor dit toernooi een spel in het leven geroepen: het Grand Slam of Darts Spel. Als deelnemer dien je de uitkomsten van de poulewedstrijden te voorspellen en welke darters de volgende rondes bereiken tot en met de finale en uiteindelijke winnaar van de Grand Slam. Per juiste voorspelling zijn punten te verdienen.

Deelname aan het Grand Slam of Darts Spel kost 2,50 euro per team. De gegarandeerde prijzenpot bedraagt 100 euro. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op 40 euro. Wanneer het spel een succes blijkt, zal de inhoud van de prijzenpot toenemen. Zweeler garandeert namelijk dat 60 procent van de totale inleg ten goede komt aan de prijzenpot.

Klik hier om meteen te registreren!

Veel succes!
Zweeler
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws