Home Nederland Hoofdnieuws Hoofdprijzen voor Jan Dekker en Aileen de graaf op 9e Bousema Open

Hoofdprijzen voor Jan Dekker en Aileen de graaf op 9e Bousema Open

Het 9e Bousema Open kende een ijzersterk deelnemersveld, bij zowel de heren als de dames. Wel viel het aantal dames licht tegen. De teller bij de dames bleef steken op 12 inschrijvingen, bij de heren waren er 83 inschrijvingen. Als vanouds was het erg gezellig met vele toppers uit het hele land. Bij de dames wist Aileen de Graaf in een toppartij te winnen van Gerrie Steenbreker. Er was een gedeelde derde plaats voor de dames Karin Kamphorst en Natascha Bonhof.

De verliezersronde werd een prooi voor Good old Nancy Hertogs, met op de 2e plaats Nadia Sebaa Een gedeelde 3e plaats was hier voor Renske Schuttert en Anne Marij van de Boogert.

Bij de heren wist Jan Dekker de hoofdprijs te winnen in een hoogstaande partij ontdeed hij zich van Jermaine Wattimena, die hierdoor het moest doen met de titel runner- up. De gedeelde 3e plaats was voor de heren Vincent Kamphuis en Danny Blom. De gedeelde 5e plaats was er voor Josephus Schenk, Cobus Vriezen, Salmon Renyaan en Jimmy Hendriks.

De verliezersronde bij de heren werd gewonnen door Job ten Heuvel voor Tim Rudolph op de 2e plaats. De gedeelde 3e plaats was voor Roy Fleer en Tim Kox.

Bij deze wil ik iedereen hartelijk danken voor hun aanwezigheid en sportiviteit.

Hopelijk tot volgend jaar.

Richard Scharft