Lakeside Dart Spel van Zweeler doe mee en win! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Lakeside Dart Spel van Zweeler doe mee en win!

Lakeside Dart Spel van Zweeler doe mee en win!

Het ene WK is nog maar net afgelopen, of het andere staat alweer voor de deur. 32 darters strijden vanaf zaterdag 7 januari voor de wereldtitel bij de BDO (British Darts Organisation), ook wel ‘Lakeside’ genoemd. Onder de deelnemers is uiteraard Martin Adams. ‘Wolfie’ won de wereldtitel al driemaal en was de afgelopen twee edities de beste darter.

Over concurrentie valt niet te klagen. Scott Waites, Dean Winstanley, Ted Hankey en Tony O’Shea zullen ongetwijfeld geduchte uitdagers vormen. De Nederlandse hoop is gevestigd op de 21-jarige Jan Dekker uit Klijndijk. In 2011 was hij dé verrassing met een plek in de halve finale. Nederland heeft echter meer troeven dit WK, want maar liefst een kwart van het deelnemersveld komt uit ons kikkerlandje.

De website zweeler.com organiseert een spel voor het WK van de BDO. Het Lakeside Dart Spel start zaterdag 7 januari om 14.00 uur en deelname aan het spel kost 5 euro per team. Met die inleg kan een geldprijs gewonnen worden, indien je bovenin het klassement eindigt. Bij het WK van de PDC zat er niet minder dan 480 euro in de pot en de winnaar van het spel heeft inmiddels 100 euro ontvangen. Voorlopig staat de prijzenpot van het Lakeside Dart Spel op 300 euro. Naarmate het aantal betaalde teams stijgt, zal ook het prijzengeld oplopen.

Het spel werkt heel simpel. Je krijgt als deelnemer 43 miljoen euro budget om een team van acht darters bijeen te kopen. Adams is met 10 miljoen euro de duurste darter, terwijl Dekker bijvoorbeeld 7.2 miljoen kost. Punten worden verdiend wanneer een darter een ronde overleeft of als de wereldkampioen juist voorspeld is. Het team dat na de finale de meeste punten heeft, wint het spel. Het speelschema van Lakeside is terug te vinden op de site van Zweeler.
Klik hier om meteen heen te gaan en te registreren.

Veel succes!

Zweeler

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws