Mario Robbe boekt winst bij 21 editie Open Falkie in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mario Robbe boekt winst bij 21 editie Open Falkie in Dongen

Mario Robbe boekt winst bij 21 editie Open Falkie in Dongen

Zondag 1 juli j.l. vond voor de 21e keer Open Falkie plaats in Café De Valk. Er werd gespeeld om het single en koppel kampioenschap. De opkomst was weer netjes te noemen. Verleden jaar ging de titel naar Martin Kersbeeck (single), en Martin Kersbeeck en Mike de Decker (koppels). Martin was aanwezig voor het verdedigen van de titel bij de singles.

Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door halve-finale winst op Rowdy Schoremans en Wesley Bour werden Mario Robbe en Willy van de Wiel finalisten. In de andere halve finale wonnen Brian Raman en Kenny Neyens van Roy Gokoel en Tony Buitenlaar. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, Brian en Kenny wonnen met 5-4 en daarmee het kampioenschap. Patrick van Osch en Djowy Verhagen wonnen de finale van de verliezersronde met 4-3 van Maikel Mossou en Corné Smans.

De hoogste uitworp werd behaald door Carlo van Cleef met 134. Kevin Harms had uitworpen van 127 en 116, Mario Robbe 122, J.P. Hendrix 116, Patrick van Osch 108 en William Leijten 106.

Hierna gingen de singles van start. Kenny Neyens ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Jan Willem Siemons, Joey Greyn, Nick Hendrix en Martin Kersbeeck. Mario Robbe plaatste zich ook voor zijn 2e finale door winst op Tijmen Grien, J.P. Hendrix, Tony Buitenlaar en Rowdy Schoremans.

In de finale nam Mario een 4-1 voorsprong, maar Kenny knokte zich terug naar 4-4, de beslissende leg ging toch naar Mario die daarmee het single toernooi won proficiat. Patrick van Osch pakte de dubbel in de finale van de verliezersronde tegen Corné Smans met 4-0.

De prijs voor de hoogste uitworp ging naar Djowy Verhagen met 126. Verder de volgende uitworpen, Owen Roelofs 124, Mario Robbe, 120-118-110, Brian Raman 115, Willy van de Wiel 108 en Corné van Mastrigt en Danny Schellekens 100.

In totaal werd er 39 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een consumptie.

Owen Roelofs en Brian Raman gelukte dat 5 keer.
4x 180 was er voor Mario Robbe.
3x 180 scoorde Joey Greyn, Rowdy Schoremans en Kenny Neyens.
2x 180 voor Willy van de Wiel en Kevin Harms.
1x 180 was er voor Daan Bastiaansen, Jan Willem Siemons, Carlo van Cleef, Roy Gokoel, J.P. Hendrix, Wesley Bour, Martin Kersbeeck, Patrick van Osch, Michel Oversluizen, Kelvin Iz, Corné van Mastrigt en Marjolein Noyens.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Mario Robbe € 200
2. Kenny Neyens € 100
3. Rowdy Schoremans € 50
3. Martin Kersbeeck € 50
5. Nick Hendrix
5. Brian Raman
5. Toon Buitelaar
5. Willy van de Wiel

WINNAARS KOPPELS -

1. Brian Raman – Kenny Neyens € 120
2. Willy van de Wiel – Mario Robbe € 70
3. Rowdy Schoremans – Wesley Bour € 40
3. Roy Gokoel – Tony Buitelaar € 40
5. Tijmen Groen – Owen Roelofs
5. Carlo van Cleef – Dennis Hendrickx
5. Kevin Harms – Kelvin Iz
5. Daan Bastiaansen – Ad Timmermans

VERLIEZERS SINGLE-

1. Patrick van Osch € 25
2. Corné Smans € 15
3. Djowy Verhagen
3. Marjolein Noyens

VERLIEZERS KOPPPELS.

1. Patrick van Osch – Djowy Verhagen €20
2. Corné van Mastrigt – Danny Schellekens € 10
3. Marjolein Noyens – Marly van den Heuvel
3. Corné Smans – Maikel Mossou

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws