Nederlandse Darts Bond en gemeente Veldhoven laten jeugd darten Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond en gemeente Veldhoven laten jeugd darten

Nederlandse Darts Bond en gemeente Veldhoven laten jeugd darten

De Nederlandse Darts Bond heeft als organisator van de Dutch Open Darts gezamenlijk met de gemeente Veldhoven een scholencompetitie darts opgezet. In voorbereiding op de Dutch Open Darts zijn alle jongens en meisjes van 7 verschillende klassen de strijd met elkaar aangegaan. Uit elke klas zijn drie winnaars gekomen die op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur zullen uitmaken wie de eerste dartskampioen van de scholencompetitie in Veldhoven zal worden! De sterkste darter of dartster die met de hoofdprijs naar huis zal gaan ontvangt op vrijdagmiddag ook de felicitaties van de wethouder Prinsen. Natuurlijk zijn alle jeugdige deelnemers aan de scholencompetitie ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Dutch Open Darts Youth op zondag 3 februari.

De Dutch Open Darts is uniek in zijn soort. Dit spectaculaire evenement is het grootste open dartstoernooi in Europa en trekt jaarlijks duizenden darters uit de hele wereld. Zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en de gezelligheid! ook dit jaar zal de gehele internationale top weer meedoen. Grote namen zoals Lakeside kampioen Scott Waites, regerend Dutch Open Darts kampioen Tony O'Shea, Darryl Fitton, Deta Hedman en natuurlijk onze eigen toppers Wesley Harms en Jan Dekker zullen allemaal in Veldhoven te bewonderen zijn. Tevens zal aankomend weekend Andy 'The Viking' Fordham zijn rentree maken in Veldhoven. Locoburgemeester mevrouw Ramaekers zal ook in het NH Conference Centre Koningshof aanwezig zijn om de nieuwe Dutch Open Kampioen te huldigen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws